888starz

Lewa półkula: filmy, podróże, hobby — tematy całkowicie niezwiązane z finansami.
888starz_liKt

888starz

Post autor: 888starz_liKt »

Od jakiegos czasu ogram 888starz chyba jakies kilka tygodni i w koncu postanowilem, ze rzuce tu pare slow. Szczerze mowiac — trafilem tu przez znajomego i jakos zostalem. U nas w Polsce ciezko o sensownych opcji, wiec cos takiego zawsze testuje na spokojnie.

Przede wszystkim lece w automaty i jest w czym wybierac. Spokojnie ponad trzy tysiace tytulow, poczawszy od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Standardowe Sweet Bonanza oraz Book of Dead sa od reki, ale szczerze najczesciej wracam do jednego czy dwoch ulubiencow. Ladowanie jest ok na mobilce.

Jak ktos woli live — jest sekcja od Evolution, na zywca, plus rozne game show w stylu Crazy Time. Potrafi wciagnac niesamowicie. Wplaty i wyplaty — wrzucalem przez BLIK-a i crypto, mozna rowniez krypto. Pierwszy cashout dostalem w niecale 24h, na e-wallecie ida najszybciej. Warto zerknac na aktualne kody i promki zaraz na 888starz site zanim sie zapiszesz, bo to sie rusza.

Pakiet powitalny jest przyzwoicie — dorzucaja do 1500 euro plus jakies 150 zakrecen. Wager stoi na okolo x40, i to szczerze w normie, ale jak zawsze czlowiek musi ogarnac zasady. Minimalny depozyt to grosze, rejestracja zajela mi jakies dwie minuty. Aplikacja na androida dziala bez wiekszych zgrzytow, instalka poza sklepem z ich stronki.

No i teraz lyzka dziegciu — czat bywa ze mieli wolno, szczegolnie w nocy. Weryfikacja konta tez mnie zmeczyla, ale rozumiem, ze kwestia regulacji to norma. Ogolnie — 888starz mi pasuje, zdania w sieci sa rozne, wiec zobacz na spokojnie, zanim wrzucisz kase.

Ostatnio przesunięty w górę pt sie 07, 2026 9:24 pm przez: Anonymous.