Усі, хто шарить у постільній білизні?? Попався на очі корисний сайт

Lewa półkula: filmy, podróże, hobby — tematy całkowicie niezwiązane z finansami.
BilizCak

Усі, хто шарить у постільній білизні?? Попався на очі корисний сайт

Post autor: BilizCak »

Здоровенькі були! Вирішив показати одним місцем, може кому буде корисно. Останні місяці відчув, що сплю погано, кручусь до ранку, а зранку почуваюся, ніби й не лягав. Думав на нерви, на дощі, а жінка видала: "Треба змінимо білизну на якісну, а не цей синтетичний жах з ринку". І отут я пішов в інтернет.

По правді, думав, що підбір постільного комплекту - це тільки "подобається колір чи ні". Виявилось, ціла наука. Там тобі і бязь, ранфорс, сатин... А я в цих назвах був нуль, поки не натрапив на сайт postilnabilyzna.com.

Народ, це просто скарбниця корисної інфи! Я залип майже годину. У них все як в довіднику: чітко розписані усі типи тканин, від бюджетної бязі до дорогого сатину та льону. Навіть там є порівняння з описом щільності тканини та того ж, скільки прань витримає комплект. Дуже допомогло в'їхати, чому один комплект коштує 800 грн, а другий — 2500.

Що я для себе відкрив особисто дізнався:
- Виявляється, українські та євро розміри сітки трохи відрізняються, і перш ніж купувати треба бігати з сантиметром міряти ковдру, а не просто вірити ярлику «двоспальний».
- Хто б міг подумати, що фланель в спеку — це жах, а якісний сатин дійсно охолоджує, тому що в неї структура особливе.
- Там написано, як правильно прати, щоб принт не вицвів через місяць. Це прям в точку для тих, у кого пральна машинка паше без вихідних.

Коротше кажучи вирішив замовити на пробу сатиновий набір від нашого виробника (підтримав своїх). Поки політ нормальний — спимо як убитий, тканина дуже приємна на дотик, не збивається й не б'є струмом.

Тому, якщо ви, як і я, до останнього часу вважали, що підодіяльник — це не та річ, в яку треба заглиблюватись, дуже рекомендую зазирнути огляд на тому сайті. Справді зберігає нерви на пошуки та вберігає від придбання кота в мішку. Усім міцного сну!

Ostatnio przesunięty w górę czw kwie 23, 2026 3:31 am przez: Anonymous.