Ogrywam sie tu jakies czterech miesiecy i prawde mowiac zostalem glownie dla kasy. Przedtem mialem konta w dwoch innych miejscach, gdzie przelew potrafil wisiec tydzien. Tutaj pierwszy przelew zszedl mi w jakies 5 godzin na portfel Skrill, drugi w podobnym czasie.
Slotow jest masa — w okolicach 2800 pozycji, przewaznie Pragmatic Play, NetEnt, Play'n GO. Osobiscie gram na Gates of Olympus i Sweet Bonanzie, ale ostatnio wciagnalem sie w automaty Yggdrasila. Live jest od Evolution — jest kilka stolow PL, ale nie zawsze otwarte, na Crazy Time zawsze ktos siedzi.
Powitalny pakiet to 100% do 1500 zl i 200 spinow, wager x35 — nic nadzwyczajnego, rynkowa srednia. Spiny leca po 20 dziennie, co mi sie srednio podoba. Na start dali tez male no deposit, ale grosze. Zestawialem to z lista na wyplacalne kasyna internetowe blik zanim cokolwiek wplacilem — duzo mi to dalo.
Rejestracja zajela 3 minuty, minimalny depozyt 40 zl. Blik dziala, karty, portfele, no i Bitcoin dla chetnych. Tu akurat plus w porownaniu z innymi.
Minusy? Czat w nocy odpowiada wolno, najpierw musisz przebrnac przez bota. Weryfikacja dokumentow trwala jeden dzien — ok, ale uprzedzam, bo trzeba to zrobic przed pierwsza wyplata. Licencja z Curacao, wiec bez cudow. Apka nie ma, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.