888starz opinie

Reklamacje, windykacja, kredyty frankowe, błędy banków.
888starz_fpKl

888starz opinie

Post autor: 888starz_fpKl »

Gram tu z trzech miesiecy, w sumie najczesciej jak mam wolne pol godziny, wiec w miare moge powiedziec od siebie. Trafilem tam przez znajomego, bo szukalem czegos z Aviatorem, a nie klona tych wszystkich stron.

Automatow jest duzo — licznik pokazuje jakies 6 tys. pozycji, chociaz realnie i tak siedze na swoich ulubionych. Pragmatic ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Book of Dead od Play'n GO, kilka tytulow NetEnt, Yggdrasil, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Sekcja live stoi na Evolution — normalni krupierzy, Crazy Time i ruletki dziala bez zacinki nawet na LTE.

Powitalny pakiet jest ok: 100% do jakichs 1500 zl + 150 darmowych spinow, widzialem tez drobny bonus bez depozytu. Tylko uwazajcie na wymagany obrot — 40x trzeba przeklikac, za pierwszym razem przepalilem to. Swieze kody promocyjne sprawdzam na 888starz официальный сайт przed rejestracja.

Rejestracja zajela mi dwie minuty, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Place karta — wyplata na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, karta troche wolniej, dzien-dwa. BTC tez obsluguja, choc nie probowalem.

To co mnie denerwuje: KYC. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i czekalem ze dwa dni. Support odpowiada po polsku ale nie zawsze od razu, curacao — kwestia legalnosci w PL sami wiecie jak jest. Aplikacja na androida dziala lepiej niz strona, tyle ze nie ma jej w sklepie. Tak w skrocie — dalej tam klikam, bez fajerwerkow.